Krachtige Zuid-Afrikaanse shiraz

Van lokale wijnmakers

Nationale recepten

Scherpe prijzen

De Zuid-Afrikaanse shiraz uit ons aanbod heeft een krachtig karakter. De kruidige aroma’s van deze wijn bevatten noten van rode vruchten. Daardoor smaakt deze wijn perfect bij een gerijpte kaas of een sappige biefstuk. Omdat wij samenwerken met lokale wijnhuizen, kunnen wij hun uitstekende shiraz voor een lage prijs aanbieden. Op deze manier kunt u eenvoudig genieten van de unieke smaken van authentieke wijn uit Zuid-Afrika.

U vindt bij ons de lekkerste Zuid-Afrikaanse shiraz

Proef Zuid-Afrika heeft al jarenlang een samenwerking met wijnmakers in Zuid-Afrika. Daardoor kunnen wij u de heerlijkste Zuid-Afrikaanse wijnen aanbieden tegen een lage prijs. Wij verkopen bijvoorbeeld stevige Zuid-Afrikaanse shiraz van verschillende wijnhuizen. U vindt bijvoorbeeld twee soorten van wijn estate Imbuko: du Plevaux en Shortwood. Du Plevaux is een prijswinnende wijn met aroma’s van rood fruit. Shortwood is wat steviger en bevat een zachte tannine. Shiraz past met zijn krachtige karakter het beste bij kruidige vleesgerechten.

Bestel en proef authentieke wijnen

Via onze website bestelt u een heerlijke shiraz van een Zuid-Afrikaanse wijnmaker. Op die manier kunt u, zonder te reizen, de geweldige smaken van dit land proeven. Kies uit ons brede assortiment aan wijnen en plaats direct uw bestelling. Wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij lichten eventuele onduidelijkheden graag toe.

Niet gevonden wat u zocht?