WIJNHUIS

IMBUKO

Imbuko Wines is gevestigd op wijnboerderij Uitkyk, in de buurt van Wellington. Een juweeltje in het hart van de Boland Winelands met een oprechte liefde voor het land. Imbuko betekent in het Xhosa dan ook “Bewondering voor..”.

Met reeds een lange reis vol successen achter de rug ziet de toekomst er voor dit familiebedrijf nóg rooskleuriger uit. Mede-oprichter en directeur Theunis van Zyl is dan ook al meer dan 20 jaar actief in de wijn industrie en zo trots als een pauw op zijn wijnhuis. Een van de dingen die Imbuko extra doet opvallen is dat het hele proces, van druivenstok tot wijnfles, op hun eigen boerderij gebeurt.

Bij Imbuko geloven ze in “ubunthu”, een ideologie waarin de intenties naar mensen, en de toewijding naar relaties voorop staat. Ze hebben hun succes dan ook te danken aan de relatie met hun klanten die gebaseerd is op wederzijds respect, loyaliteit en integriteit.

Naast hun paradepaardje; de Imbuko lijn, bieden zij ook ShortwoodVan Zijl, Du Plevaux en Pomüla. Allemaal topkwaliteit, betaalbare, authentieke Zuid-Afrikaanse wijnen waarvan velen prestigieuze prijzen hebben gewonnen.