WIJNHUIS

Imbuko: prijswinnende wijn

Imbuko maakt ontzettend lekkere wijn en het productieproces is opvallend. Het volledige proces vindt namelijk plaats op hun eigen land. Imbuko Wines is gevestigd op wijnboerderij Uitkyk, in de buurt van Wellington. De boerderij is een juweeltje in het hart van de Boland Winelands die een oprechte liefde voor het land koestert. Imbuko betekent in het Xhosa dan ook “bewondering voor”.

De reis van Imbuko en hun wijn

Met reeds een lange reis vol successen ziet de toekomst er voor dit familiebedrijf nóg rooskleuriger uit. Medeoprichter en directeur Theunis van Zyl is al meer dan twintig jaar actief in de wijnindustrie. Theunis is, terecht, zo trots als een pauw op zijn wijnhuis. Een van de dingen die wijn van Imbuko extra doet opvallen is dat het hele proces, van druivenstok tot wijnfles, op hun eigen boerderij plaatsvindt.

Waar dit wijnhuis voor staat

Bij Imbuko geloven ze in “ubunthu”: een ideologie waarin de intenties naar mensen en de toewijding naar relaties voorop staat. Ze hebben hun succes dan ook te danken aan de relatie met hun klanten die gebaseerd is op wederzijds respect, loyaliteit en integriteit. Dit wijnhuis heeft, naast de Imbuko-lijn, ook Shortwood, Van Zijl en Du Plevaux. Deze wijnen hebben vrijwel allemaal prestigieuze prijzen gewonnen. In onze webshop vindt u van Imbuko onder andere wijn uit de Pomüla-lijn met mousserende wijn. Ook heeft u de keuze uit diverse varianten sauvignon blanc.

Bestel online verrukkelijke wijnen

Bij Proef Zuid-Afrika vindt u betaalbare, authentieke Zuid-Afrikaanse wijn van topkwaliteit. Bestel in onze webshop de fantastische wijn van Imbuko en ontdek de smaken die ontstaan uit hun filosofie. Wilt u vragen stellen over een product? Neem gerust contact met ons op, dan helpen we u graag.