WIJNHUIS

Jacaranda: klein maar wijn

Jacaranda is een boutique wijnhuis dat wijn maakt in het Wellington-gebied. De eigenaren, Rene en Birgit Reiser, zijn geboren en getogen in het wijngebied, waardoor de liefde voor het vak al op jonge leeftijd ontstond. Hun gecombineerde passie en kennis vertaalde zich in een droom die uitkwam in de vorm van Jacaranda wine estate in Wellington. Zij dragen met trots hun titel als “het kleinste geregistreerde wijn estate in Zuid-Afrika”. In onze webshop vindt u diverse wijnen van dit wijnhuis.

‘’Soms weeft passie zich door je leven als een rode draad. En als je geluk hebt, zal deze rode draad je leiden naar een plek waar je je droom mag uitleven. Voor ons is dat Jacaranda.’’

Hoe Jacaranda hun wijn maakt

Bij Jacaranda wordt gebruikt gemaakt van biologische praktijken bij het maken van de wijn. Dat betekent dat er geen pesticides aan te pas komen en dat er bij de oogst geen gebruik wordt gemaakt van machines. Op die manier vermijden ze compressie van de vruchtbare grond. Deze zachte aanpak proeft u terug in hun overheerlijke Zuid-Afrikaanse wijnen. De liefde voor het vak straalt er vanaf. In ons ruime aanbod vindt u onder andere hun rode wijn: Jacaranda Cuvée Rouge.

Koop online de heerlijkste wijnen

Bij Proef Zuid-Afrika koopt u authentieke wijn van wijnhuizen in Zuid-Afrika, zoals Jacaranda. Dit kleine wijnhuis maakt wijnen van grootse kwaliteit. Probeer bijvoorbeeld hun toegankelijke sauvignon blanc. Indien u vragen heeft, kunt u gerust contact met ons opnemen. Dan vertellen we u graag meer.