“Proef Zuid-Afrika, een nieuw hoofdstuk”

Proef Zuid-Afrika is het nieuwe hoofdstuk in een wijn-importeer verhaal dat als sinds 2007 geschreven wordt door de familie Vroegop. Met roots in het land zelf, en een voorliefde voor wijn gingen wij 13 jaar geleden een prachtige samenwerking aan met het wijnhuis Imbuko. Dit bloeide uit tot een succesvolle import van het merk in de Benelux en vrijwel overal viel de wijn goed in de smaak. Daarom besloten wij op zoek te gaan naar meer authentieke wijnhuizen, om u zo nog meer van het prachtige land te kunnen laten proeven. Zodoende werd het idee voor Proef Zuid-Afrika geboren.

 “Authenticiteit, eerlijkheid, betaalbaarheid”

Een platform dat staat voor authenticiteit, eerlijkheid en betaalbaarheid maar bovenal voor het aanbieden van kwaliteitswijnen rechtstreeks vanaf de bron. Als aanvulling geven wij u recepten van echte Zuid-Afrikaners en inzicht in onze wijnhuizen om de ervaring compleet te maken. Als Proef Zuid-Afrika faciliteren wij en is het aan ons om ervoor te zorgen dat de flessen heelhuids van de wijnhuizen tot uw deur komen. Het enige wat uw hoeft te doen is een wijn te kiezen, een paar keer met uw muis te klikken en wij doen de rest!

Baie maklik, baie lekker!

HOE WERKT PROEF ZUID-AFRIKA?

  1. Wij zoeken voor u de beste en fijnste doch betaalbare wijnhuizen uit in Zuid-Afrika.
  2. Wij sturen ons Proef Zuid-Afrika busje langs om van al hun lekkere wijnen een klein voorraadje op te halen, en regelen het verdere transport.
  3. Wij zorgen dat u via onze webshop gemakkelijk uw favoriete wijn kan bestellen, en dat deze snel* en heelhuids bij u aan de deur geleverd wordt.
  4. Uw betaling komt via ons weer terecht bij de wijnboer. Iedereen blij!
    *klik hier voor onze leveringsvoorwaarden
“Wat ons uniek maakt is dat de wijnfles van wijngaard tot aan uw deur van de wijnmaker zelf is!
Wij verzorgen alleen het transport en de webverkoop op een eerlijke manier voor alle partijen.


– Walter P. Vroegop